Vad är TradingView?

TradingView passar både nybörjaren men även den erfarna investeraren. TradingView är ett otroligt kraftfullt program som bland annat erbjuder mer än 50 stycken ritverktyg, indikatorer, kurslarm och strategier. Utöver allt detta så erbjuder TradingView även det största sociala nätverket där tusentals idéer publiceras dagligen från traders och investerare.Teknisk Analys i TradingView

TradingView är ett fantastiskt verktyg när det kommer till teknisk analys. Det är få program som är så pass nybörjarvänligt men samtidigt erbjuder ett så pass kraftfullt verkyg att det även är tilltalande för erfarna investerare och traders. Lägsta betalplanen, Pro, erbjuder mer än tillräckligt för de flesta men TradersYield använder Pro + av den anledningen att den erbjuder fler kurslarm än Pro. Läs mer om teknisk analys här.Strategier i TradingView

Utöver allt detta får du även tillgång till färdiga strategier för att mer eller mindre automatisera din handel. De erbjuder inte en direktuppkoppling mot till exempel Avanza och Nordnet utan var man till exempel ska köpa och sälja visas direkt i diagrammen i TradingView.


Varför ska man använda TradingView?

TradingView är en modern plattform med snyggare design än sina konkurrenter. Den har också fler indikatorer, tidsramar och andra verktyg som behövs för att göra en korrekt analys. De erbjuder allt detta även till en lägre kostnad än många av sina konkurrenter och oavsett om du vill handla Sverige, Norge, Finland eller till och med utanför Europa såsom USA så finns möjligheten till realtidskurser.


TradingView

TradingView är både nybörjarvänligt och har allt som den mer erfarna investeraren kan önska sig. Oavsett om du vill leta upp det senaste aktiekursen eller analysera komplexa prismönster.

TradingView erbjuder 50+ intelligenta ritverktyg och en uppsättning verktyg för djupgående marknadsanalys samt lättanvända kurslarm.

Utöver detta så erbjuder Tradingview det största sociala nätverket för traders och investerare. Här kan du ta del av tusentals idéer som publiceras dagligen på ett flertal olika marknader och instrument.

TradingView erbjuder fyra olika medlemskap:

Basic (Gratis)
Pro (179 USD/år)
Pro+ (359 USD/år)
Premium (719 USD/år)

TradersYield använder Pro+
men skulle man vara intresserad av att testa TradingView så klarar man sig väldigt långt på deras Pro-medlemskap.