Degiro

Billigaste mäklaren för aktiehandel utanför Norden

DEGIRO är en tysk-nederländsk onlinemäklare. Det grundades 2008 av tidigare anställda på ett annat mäklarföretag i Nederländerna.

Degiro är erkända för deras låga avgifter, tillgängliga marknader såsom Euronext Paris, Euronext Brussels, Euronext Amsterdam och självklart USA (NASDAQ, NYSE, NYSE MKT (AMEX), NYSE Arca) för att nämna några.

Om du är en som aktivt handlar på utländska marknaden så finns det stora möjligheter att spara pengar jämfört med till exempel Nordnet eftersom du har möjlighet att hålla flera olika valutor på ditt konto, vilket i slutändan kan bli en stor besparing för dig som handlar utländska värdepapper.

DEGIRO slogs samman med flatexDEGIRO Bank AG i början av 2021, vilket skapade den största onlinemäklaren i Europa med sin egen banklicens. DEGIRO regleras av finansmyndigheter på toppnivå såsom den federala finansinspektionen (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht, eller BaFin) i Tyskland.

• En av de lägsta avgifterna på marknaden
• Enkel att använda webb- och mobilplattformEn av de lägsta avgifterna på marknaden. Regleras av myndigheter på högsta nivå. Enkel att använda webb- och mobilplattform.
Handel med värdepapper innebär alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper, fonder eller andra former av finansiella instrument kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Tradersyield.com (”vi”) är inte en långivare, finansiell rådgivare eller någon form av finansinstitut. Vi har ett affiliatesamarbete med ovanstående parter. Du som besökare påverkas inte av länkarna.